Kampanjetilbud: Tusen nye Oikos-medlemmer

31.05.2016
Er bare en person i din husstand medlem i Oikos - Økologisk Norge? Nå i juni kan resten av husstanden bli medlemmer for bare en hundrings hver. Gi samboeren et medlemskap i gave eller meld inn både deg selv og husstanden i Oikos for kampanjepris nå i juni. Målet er tusen nye medlemmer. Blir du med?

Bor du sammen med et Oikos-medlem, kan du nå melde deg inn for bare 100 kr! Meld deg inn her.
NB! Kampanjeprisen blir lagt inn i fakturaen.

Supertilbud
Er ingen i husstanden Oikos-medlem, og du vil melde inn både deg og de(n) du bor sammen med, gjelder super-kampanjeprisen 250 kr for et hovedmedlem (mot 365 kr til vanlig) og 100 kr for hvert hustandsmedlem, altså til sammen bare 350 kr for to medlemmer i husstanden mot 515 kr til vanlig.
NB! Kampanjeprisen til nye hovedmedlemmer gjelder denne gangen altså
kun de som får minst ett hustandsmedlem knyttet til sitt medlemskap i kampanjeperioden.

Gave til de du bor med
Er du allerede Oikos-medlem og bor sammen med noen som ikke er medlem, kan du invitere dem med eller gi dem et medlemskap i gave. Du finner gavekort her.

Hvorfor?
– Hvorfor bli medlem når samboeren er medlem? Det er kanskje et nærliggende spørsmål for mange. For oss i Oikos – Økologisk Norge er svaret enkelt: Flere medlemmer gir oss større gjennomslagskraft i arbeidet for vår felles sak for mer økologisk mat og landbruk i Norge. Jo flere vi er, desto sterkere står vi. Derfor vil vi ha med så mange medlemmer som mulig i organisasjonen vår. Og hva er vel enklere enn å verve de man bor med til å bli med som medlemmer?

Både for produsenter og forbrukere
Som medlem støtter du vårt politiske og praktiske arbeid for mer økologisk mat og landbruk i Norge. Vi jobber både for produsentene og forbrukerne.
Oikos – Økologisk Norge er den eneste landsdekkende og demokratiske, ideelle medlemsorganisasjonen i landet som har som sitt mandat å målbære denne saken overfor politikere og folk flest.

Politikk
Det vil blant annet si at det er vi som setter krav på økologi-området og fremmer dem overfor partene i jordbruksoppgjøret, det er vi som kan kreve at økologisk blir prioritert på statsbudsjettet, og det er vi som kan stille politikere til veggs før politiske valg.

Informasjon
I tillegg jobber vi med informasjon om økologisk mat og landbruk. Vi driver med praktiske tiltak for eksempel på markedsområdet, vi koordinerer nettverket for andelslandbruk og arbeidet med ØKOUKA og vi gir ut inspirasjonsmagasinet Ren Mat. En av våre store satsinger sammen med en rekke andre aktører, er rekruttering til økologisk landbruk gjennom Landbrukets ØKOLØFT.

Minst 6000 i år
Økosaken er vinden og stadig flere kjøper og spiser økologisk mat. Den stigende interessen og arbeidet Oikos gjør for å sette økologisk mat og landbruk på dagsorden, gir resultater: Omsetningen, mediaoppmerksomheten og bevisstheten omkring økologisk mat øker hvert år. Det gjør også antall medlemmer.
I 2015 rundet vi 5000 medlemmer. I år satser vi på å bli minst 6000!

Les mer om medlemskap i Oikos – Økologisk Norge, og meld deg inn HER.

Annonsører

Samarbeidspartnere