Kjøkkenhage i barnehagen?

16.10.2014
Inspirasjonsdag for barnehageansatte, foreldre og andre interesserte!

Tirsdag 4. november kan du få høre andres erfaringer og praktiske tips om hvordan du kan etablere en kjøkkenhage i din barnehage, ved den Gamle Margarinfabrikken barnehage i Stavangergata 42 i Oslo.

Direkte erfaring
Det gjøres mye spennende utviklingsarbeid med dyrking av grønnsaker, frukt og bær i barnehagene. Stadig flere barnehager erfarer at det å ha en kjøkkenhage i barnehagen kan brukes i alle fag i rammeplanen. I stedet for å ha en bok mellom seg og det en vil formidle, får barna direkte erfaring ved arbeid, nysgjerrighet, sansing og undring.

Bli med i nettverk
Flere barnehager sitter med erfaringer hver for seg. Noe lykkes de med. Noe bør endres. Noen ønsker å starte opp, men vet ikke hvordan. Vi ønsker å utveksle erfaringer og ideer, danne nettverk, lage pilot-opplegg og planlegge videre.

Fleksibelt
Bli med èn time eller hele dagen! Programmet er fleksibelt og tilpasset hvor mye tid den enkelte barnehage eller deltager kan avsette. Du kan derfor være med på en av eller begge workshopene, eller bare la deg inspirere med en grønn morgen. Begge workshopene er gratis, men du må betale for mat og drikke.

Priser: Workshop med lunsj, snacks, kaffe og te hele dagen: kr 200,- Grønn morgen! kaffe, te og snacks kl.08.00-09.00: kr 45,-

Påmelding: www.deltager.no/mathage innen 30. oktober 2014

Arrangør: Oslo og omegn økologiske hagebrukslag/Oikos i samarbeid med Stiftelsen Idébanken og Bydel Sagene.

Her finner du invitasjonen

Annonsører

Samarbeidspartnere