Klinisk ernæringsfysiolog til Oikos

06.09.2009
Mette Bogen, Bærum, begynte 1. september hos Oikos. Hun har blant annet tidligere jobbet for Unilever. Hun vil primært jobbe inn mot butikkmarkedet i Økodemoprosjektet.

Ernæringsfysiolog Mette Bogen drar med seg tung erfaring inn i jobben i Oikos (Oikos bilde)

Fra Unilever til Oikos

I løpet av de senere årene har hun jobbet både som klinisk ernæringsfysiolog i ulike prosjekter og i dagligvarebransjen.

 

De siste 1 ½ årene har hun arbeidet for Unilever Norge AS i markedsavdelingen, og har der tilegnet seg kunnskap om dagligvarehandelen og om økologiske matvarer.

 

- Erfaringene jeg har gjort meg så langt, gjør at jeg gjerne vil jobbe innen dagligvarehandelen og fortrinnsvis med matvarer.  Ekstra spennende blir det å jobbe med å fremme økologiske matvarer i butikk, sier Mette Bogen.

Mette Bogen er alt på plass i Oikos sine lokaler i Grensen 9b (Oikos bilde).

Klinisk utdannelse og praksis

Mette Bogen er Klinisk ernæringsfysiologi fra Universitet i Oslo i 1994 og Environmental Medicin in everyday Practice- Part1-4-USA fra 1997. Hun har jobbet som kostveileder innen allergi- og intoleranse ved Balder Klinikk og Volvat.  Hun har undervist ved Den norske Baletthøyskolen og vært kostveileder for elite- og toppidrettsutøvere ved Norges Idrettshøyskole og Olympiatoppen.

 

Faglig styrking av Oikos

I Oikos går Mette Bogen inn som prosjektmedarbeider på Økodemoprosjektet med ansvar for det sentrale Østlandet. Hun ersatter Kristin Seip Stubbe som har flyttet til Sverige.  Prosjektleder for økodemo i butikk er markedssjef Kersti Mathiassen.  -Det er nyttig for vårt informasjonsarbeid, at nå vi sitter med tung ernæringsfysilologisk kompetanse på huset, sier daglig leder i Oikos, Reidar Andestad.  Vi gleder oss til at Oikos nå vil kunne gjøre en bedre jobb innen temaområdet sunnhet, helse og økologisk mat.

Annonsører

Samarbeidspartnere