Kokken og tosken – økomat og tullprat i Stavanger

30.09.2012
La deg friste av utsøkt lokal og økologisk mat, innpakket i gode historier og tullprat, torsdag 4.oktober klokken 1900. Begrenset antall plasser, så meld deg på nå!

Tid: Torsdag 4. oktober 2012 kl. 19-22
Sted: Restaurant Utsikten, Godalen videregående skole, Østre Ring 55, Stavanger

 

Meld deg på her!

Ryfylkekokken Frode Selvaag og livsgnisteren Tor Øyvind Skeiseid byr på
«det beste av historier, mat og folk frå Ryfylke, blanda saman til ein drivande,
god og fyldig meny. Jordnært og kreativt. Muntert og meiningsfullt.»
Samspillet mellom Frode og Tor Øyvind veksler ifølge dem selv mellom «kjærleik og kollaps».

Pris kr 700 pr. person. Drikke kommer utenom - økologisk saft og vin selges.

Arrangør: Økoløft-prosjektet i Stavanger i samarbeid med Godalen videregående skole

NB! For deltagere på lokalmatseminaret "Korleis lukkast som lokalmatprodusent?", 4.oktober 09.30-16.00 på Måltidets hus i Stavanger, er billettpris kr. 300. Påmelding og program her

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere