Konkurranse: Send inn ditt bilde innen 20. april!

06.04.2017
Er du glad i å ta bilder? Send inn maks tre bilder som representerer et økologisk Norge innen 20. april og bli med på fotokonkurransen! Du kan vinne et gavekort til 1000 kr. og få bilde ditt i Norges eneste økokalender!

Planleggingen av Økokalender 2018 har begynt, og vi inviterer med dette medlemmer i Oikos - Økologisk Norge til å sende inn bilder til fotokonkurranse. De tolv utvalgte får sine bilder med i neste års kalender. I tillegg til heder og ære, trekker vi en vinner som får et gavekort på kr. 1.000.

Bildene i Økokalender 2017 er tatt av Emma Gerritsen, medarbeider i Ren Mat og Finn Dale Iversen fra Bergsmyrene gård på Hurum. I neste års kalender ønsker vi å bruke bilder fra alle landets medlemmer, og håper så mange som mulig blir med og deltar i konkurransen.

Hva slags bilder ønsker vi
Du kan sende inn maks tre bilder. Motivene kan være fra alle årstider, gårdsbilder, kulturlandskap, biomangfold, matproduksjon, dyr og mennesker i samspill, bilder fra økostand, markeder, åpen gård og andre aktiviteter etc.

Bildene skal helst være tatt i Norge, og det er fint om du har med en liten tekst som følger bildet, der stedsnavn, eventuelt navn på personer og når bildet er tatt, er med.

Oppløsning og kvalitet
Oppløsningen på bildet må være minimum 2480 x 3508 piksler ved 300 dpi. Du finner informasjon om dette ved å høyreklikke på bildet, velg Properties og deretter Details. Har du altfor store bilder, er det fint om disse nedskaleres til angitt størrelse.

Rettigheter og tillatelser
Du må selv eie rettighetene til bildene. Dersom det er identifiserbare personer med på bildene, må fotografen bekrefter at disse er spurt og tillater publisering av bildene.

Jury
En jury bestående av fotograf Tord Litleskare, Emma Gerritsen, Markus Brun Hustad, Jens Petter Homleid og Anna Matthews vil vurdere bildene og velge ut de tolv vinnerbildene.

Premier
Alle som får med bildet sitt i kalenderen, blir med i trekningen av gavekort til en økologisk butikk på kr. 1.000. I tillegg får de tilsendt tre kalendere og ikke minst oppleve gleden av å få bildet sitt på trykk i Norges eneste økokalender.

Bildene sendes til Anna Mattews: anna@oikos.no. Frist for innsending er 20. april.

Vi håper at økokalender med bilder fra medlemmene kan bli en årlig begivenhet. Husk å ta bilder gjennom hele året og la deg inspirere av kalenderkonkurransen, så kommer forhåpentlig muligheten igjen neste år. Kanskje kan kalenderen også være en uhøytidelig konkurranse mellom lagene i Oikos om å få med flest mulig bilder fra sine medlemmer?


Oikos forbeholder seg retten til å bruke innsendte bilder i vår øvrige kommunikasjon. Fotografen vil selvsagt bli kreditert med byline, men vi kan ikke betale vederlag for bruk av innsendte bilder.Tekst: Jens Petter Homleid
Foto: Emma Gerritsen, Oikos

Annonsører

Samarbeidspartnere