Kronerulling for et sunnere landbruk i Afrika

23.10.2012
Visste du at Oikos har jobbet sammen med lokale bondeorganisasjoner i Zambia siden 2006? Nå utvider vi arbeidet og trenger din støtte!

 

Din støtte betyr mye

Prosjektet ODISSA, med et rent landbruk i samarbeid med småbønder som hovedmål, er finansiert 90% av NORAD. Hvis 850 personer bidrar med 200 kroner hver har vi de 170.000 kronene vi trenger for å utløse de siste 90 prosentene! 

 

Gi din støtte her

 

 

Kursing for et helsevennlig landbruk

Siden 2006 har Oikos jobbet sammen med ulike organisasjonar i Zambia, for et mer miljø -og helsevennlig landbruk. Samarbeidet handler blant annet om å gi småskala bønder kurs og oppfølging slik at de kan forbedre sin produksjon.  

 

Økte inntekter med videreforedling

I Zambia er den offentlige landbruksrådgivningen veldig mangelfull og bøndene har dermed ikke et godt støtteapparat slik som norske bønder har. Kurs i videreforedling av blant annet solsikker, peanøtter, urter, frukt og belgvekster (bønner og nøtter), gir også muligheter for økte inntekter.

 

Gi en gave til de som har alt

Vil du gi bort et beløp i bursdags -eller julegave? Vi lager gavekort tilpasset dine ønsker! Ta kontakt med helene@oikos.no

 

ODISSA står for Organic Development in Sub-Saharan Africa. Vil du vite mer? Les her
 

Annonsører

Samarbeidspartnere