Lansering av Oslo Kooperativ

19.04.2013
Med slagordet Byfolk, bønder og bra mat! inviterer Oslo Kooperativ - en helt ny ordning for direktesalg av økologiske og biodynamiske produkter - til lanseringsfest søndag 21.april.

Oslo Kooperativ inviterer til lanseringsfest i Kantina på Westerdals ved Vulkan, søndag 21. april, kl. 13-16. Der blir det mulig å tegne seg som medlem. Første sesong for kooperativet starter sensommer/høst i år.

Oslo Kooperativ er et medlemseid og medlemsdrevet samvirke for direktesalg av økologiske, biodynamiske, og lokalt produserte råvarer, med priser som gagner både bonden og medlemmene.

Alle medlemmer forplikter seg til å arbeide med pakking av varene 2-3 timer i måneden, og de kan selv velge hvor ofte de ønsker å hente varer. Hver pose vil koste 200 kroner og kan hentes så ofte som annenhver uke.

Oslo Kooperativ har latt seg inspirere av København Fødevarefellesskap, som per i dag har over 5000 medlemmer med flere avdelinger i byen.

Last ned invitasjonen


Program:

- Nettstedet www.kooperativet.no innvies
- Presentasjon av Oslo kooperativ
- Du vil få mulighet til å møte noen av bøndene som skal produsere smaksrik, ren, økologisk mat for oss, mingle med andre som er opptatt av rettferdig og lokal matkultur, spise mat laget av de beste råvarer på Kantina med god musikk attåt.

Oslo Kooperativ er non-profit, har ingen ansatte eller fortjeneste og driver under mottoet:

Byfolk, bønder og bra mat!

Finn Oslo Kooperativ på facebook og ta turen til lanseringsfesten søndag!

Annonsører

Samarbeidspartnere