Lyst på en økodate med dagligvarekjedene?

17.01.2011
For sjette gang arrangerer Handelsbladet FK speeddating mellom små leverandører og kjedene. I år har de et spesielt økologisk fokus og de første ti økoprodusentene som melder interesse, får muligheten til å delta gratis. – Dette er en fin mulighet for mindre økologiske produsenter til å få et første møte med dagligvaren, sier markedssjef i Oikos –Økologisk Norge, Kristina Alnes, dagligvarehandelen kan være vanskelig å komme inn i, så her er det bare å kaste seg rundt om man er interessert.

Mandag 14. februar 2011 på Thon Hotell Ullevål får små leverandører noen minutter hver til å presentere seg og sine produkter for innkjøperne i blant andre Norgesgruppen, Ica, Statoil og Coop. Kravene til de deltakende leverandørene er at de har ett eller flere produkter som er beregnet for salg i butikk, og at de ikke har distribusjon i noen av de deltakende kjedene fra før.

 

Ved tidligere arrangement har flere av deltakerne fått hylleplass etter møtene.

 

- Dette sparer vi flere dagers jobb på, konstaterer innkjøpsavdelingene i de ulike kjedene. Samtidig synes de det er en fordel å møte gründerne, og ikke en selger.

 

Les mer på Handelsbladets nettsider.

 

For mer informasjon og påmelding ta kontakt med:

Tove R. Kjeserud

Salgssjef

tlf. 45 60 30 80

tove.kjeserud@handelsbladet.no

 

Annonsører

Samarbeidspartnere