Mange vil bli redaktør av Ren Mat

09.11.2010
Mange har tatt kontakt med dagens redaktør for mer informasjon og mange har søkt stillingen som redaktør av Oikos sitt magasin Ren Mat. Hele 52 søkere har kommet inn og mange av de er godt kvalifiserte, sier en fornøyd daglig leder i Oikos – Økologisk Norge, Reidar Andestad.
Styret ønsker å kunne gjøre endringer i profilen på bladet og en ny redaktør vil være sentral i en slik prosess. Dette gjør det ekstra spennende å se hva vi kan få til med bladet framover. Det stiller også ekstra krav til en ny redaktør.

God journalist med administrativ erfaring og økologisk glød

Nå starter arbeidet med finne fram til hvem vi vil kalle inn til intervju.  I utgangspunktet leter vi særlig se etter søkere som har relevant journalistisk erfaring og dyktighet, kan foto, har administrativ kompetanse og som er engasjert i økologisk mat og tenking.  Sitter vi igjen med to kandidater til slutt som kommer likt ut, og en av dem er en mann, vil vi velge han siden vi har kvinneoverskudd blant ansatte i dag. Men det kan også godt bli en kvinne som tar over etter dagens redaktør Marte Rostvåg Ulltveit-Moe. Vi jakter etter den beste, sier Andestad.  I alt er det 32 kvinner som har søkt og 20 menn.

 

Vi velger som vanlig å la det være fortrolig hvem som har søkt, sier Reidar Andestad.  Det er Oikos hovedstyre som tilsetter etter at intervjugruppen bestående av daglig leder, en fra redaksjonsutvalget og en fra styret har kommet med innstilling. Årets siste nummer av Ren Mat skal være ute rundt 1.desember.

Annonsører

Samarbeidspartnere