Mat med mer

12.09.2012
Sist uke lanserte overlege, seksbarnsmor og livsnyter Berit Nordstrand boken Mat med mer. Boken handler om hvordan du kan kose deg til best mulig helse gjennom ren mat og med små matgrep som gir stor effekt.
Bedre helse med ren mat

Oikos var til stede på boklanseringen og lot seg begeistre av den inspirerende legen.

- Nordstrand gjør medisinsk forskningslitteratur folkelig ved å illustrere kroppens prosesser og funksjoner gjennom enkle bilder og morsomme historier, sier ernæringsfysiolog i Oikos, Kari Tande Hansen. I boken gir Nordstrand forskningsbaserte råd om hva du kan spise for å få mer energi og overskudd, glede, bedre nattesøvn, stabil trivselsvekt, bedre konsentrasjon og hukommelse, mer ro og bedre helse. Berit Nordstrand er tilhenger av økologisk og ren mat, og mener at både kjemiske sprøytemidler og kunstige tilsetningsstoffer er stoffer kroppen ikke vil ha. Boken er et resultat av mange års fordypning i medisinsk litteratur om kosthold og helse, samt en etterhvert utstrakt foredragsvirksomhet.

 

- Det ligger et utrolig potensiale for helse og nytelse i deilige smaker av ekte mat. Boken er skrevet for at flere kan få nyte mat som gir dem mer overskudd og energi – uten mer tid på matlaging, forklarer Berit.

 

Fraiva - helse på nett

Berit har sammen med Marcelle Askew etablert firmaet Fraiva, som jobber for at flest mulig skal oppleve det enorme potensialet for helse og nytelse som ligger i ren, naturlig mat. Fraiva kommer fra det gammelnorske ordet for frø, og betyr "mot nytt liv." Mat med mer er Fraivas første bokprosjekt. Sjekk ut nettsiden her.

 

Vi i Oikos heier på Berit og anbefaler boken på det varmeste. Her kan du kjøpe boken.

Annonsører

Samarbeidspartnere