Melkebaren

22.11.2011
I Bodø har det åpnet en ny kaffe- og lunsjplass med fokus på økologisk, rettferdig og lokal mat og drikke, nemlig Melkebaren. Her kan du spise både frokost og lunsj med lokale, økologiske råvarer fra Kjerringøy Gård. Selvfølgelig får du også byens beste kaffe her, og dersom du er spesielt interessert får du vite nøyaktig hvor kaffen din har blitt produsert og av hvem.

Foto: Melkebaren 

 
Økologisk fra Kjerringøy Gård 

For Melkebaren er det viktig at det de serverer er av den beste kvaliteten, og at de vet hvor råvarene kommer fra. Derfor har de blant annet valgt å benytte seg av råvarene fra Kjerringøy Gård, som forsyner Melkebaren med økologisk brød, yoghurt, ost og müsli.  - Allerede tidlig på ettermiddagen er det tomt for både smørbrød og müsli, sier innehaver Ole Marius Røsten. Han er kjempefornøyd med oppstarten av Melkebaren, og sier de har mange besøkende hver dag. - Fortsatt er vi i startfasen og har mange planer på gang. Det kan godt hende vi utvider mattilbudet vårt, og kanskje kan vi selge hele brød fra Kjerringøy Gård, sier Røsten. Han legger til at de stadig er på jakt etter de beste råvarene å servere kundene sine.

 

Kjerringøy Gård sier de er kjempefornøyd med å få vise fram produktene sine på Melkebaren. - Vi levere hele femti brød til Melkebaren hver dag. Det er stort for oss, sier Astrid Olsen på Kjerringøy Gård. På Melkebaren kan du også få kjøpt ost fra gården. Les mer om Kjerringøy Gård her.

 

 Foto: Melkebaren
Råvarer av høy kvalitet

Melkebaren har også en fristende konfektdisk, hvor du blant annet kan få kjøpt håndlaget Fair Trade sjokolade fra Trondheim. I tillegg kan du kjøpe deilige smoothies med økologisk yoghurt, noe som er sjelden vare på det norske markedet.

 

 

Her kan du besøke Melkebaren på Facebook.

 

 

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere