Mersmak i Skien

23.08.2012
Fredag og lørdag arrangeres matfestivalen Mersmak i Skien. Festivalen er blant landets største matfestivaler, og har en tydelig økologisk profil. Et eget område, Økotorget, er dedikert til økologiske produsenter, organisasjoner og andre tiltak, og her finner du også Oikos sin stand. Gå ikke glipp av den økologiske folkefrokosten lørdag morgen!


Variert program

Mersmak hadde 45.000 besøkende i fjor, og det er ventet minst like mange i år. Mersmak arrangeres midt i Skien sentrum, og i løpet av de to festivaldagene blir det en rekke aktiviteter og spennende arrangementer for både store og små. Matpakkeverksted, Barnas fiskerestaurant, ungdomsrestaurant, økologisk brødbaking, pizzabaking, patering av storvilt, kokkekamp, vinsmaking, byvandring, teater, konserter og sykkeltur er bare noe av det du kan få med deg på årets Mersmak. Her kan du se hele programmet for Mersmak.

 

Eget økotorg

Økotorget er lokalisert i Ibsenparken og her vil økoprodusenter som Holli Mølle, Kjær Gård, Klovholt Gård og Den Blinde Ku være å treffe. I tillegg kommer MAJOBO, Århus Andelslandbruk og Funky Fresh Food. Oikos er selvfølgelig også til stede på Økotorget, hvor vi vil servere smaksprøver og arrangere quiz.

 

Økologisk folkefrokost

Lørdag morgen arrangeres økologisk folkefrokost for alle festivalens gjester. Flere tusen av byens innbyggere og gjester blir servert en deilig økologisk frokost for en billig penge. Frokosten er gratis for barn, og finner sted på Handelstorget dersom været tillater det.

Vi gleder oss til folkefest i Ibsenbyen!Sommer og jobb 2011 128

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere