Møt Oikos på Agrisjå

24.08.2017
Lurer du på å starte eller bli med i et andelslandbruk? Bli med til Landbruksmessa Agrisjå i Stjørdal denne helgen så kan du høre mer om hva det går ut på.

Prosjektleder for Andelslandbruk i Oikos – Økologisk Norge, Alexandra Devik, vil holde to foredrag som en del av fagprogrammet under Landbruksmessa Agrisjå i Stjørdal 25. - 26.august.


Både for bonde og forbruker
– Er du bonde og lurer på hva som er fordeler med en direkte omsetningskanal der du involverer forbrukere fra dit nærområde, så kom til seminarhuset kl. 13 på fredagen, sier Alexandra Devik. Forbrukere som ønsker å høre mer om muligheten til å høste ferske økologiske grønnsaker, kan komme på foredrag kl. 12 på lørdagen.


Kom og spør oss
Foredragene vil vare ca. en halv time og det er åpent for å stille spørsmål. Det er stor interesse for andelslandbruksmodellen, og fra og med i år finnes det andelslandbruk over hele landet. Flere nye initiativer er også i gang.
Alexandra kommer til å være tilstede før og etter foredragene. Ta gjerne kontakt med henne på alexandra@oikos.no for å avtale en kort prat om det er aktuelt.

Gahr Støre åpner
Arrangørene skriver: «Agrisjå 2017 blir tidenes største. 320 utstillere er påmeldt. Arealet er doblet, men likevel er det fylt helt opp med utstillere klare til å ta imot de mange tusen besøkende med gode messetilbud i dagene 25. til 27. august. Jonas Gahr Støre åpner årets Agrisjå, som er spekket med fagprogram og samtidig full av show, oppvisninger og underholdning.»

Se hele programmet for Agrisjå her: www.agrisja.no/program

Annonsører

Samarbeidspartnere