Mye og godt fra Kolonihagen

16.10.2011
Kolonihagen har nylig lansert sine nye, informative og ryddige websider. Nytt er at Kolonihagen nå også har etablert nettbutikk. Foreløpig ikke så veldig mange varer på bestillingslistene, men utvalget vil helt sikkert øke etter hvert som etterspørselen kommer.


Mer brukervennlig

På Kolonihagens nye nettsted er all tidligere informasjon på plass, men i tydeligere design og med mer brukervennlighet. Abonnementsordningene med frukt, grønnsaker og andre økologiske varer både hjem og til bedrifter frister med sine bugnende kurver til markedets beste priser, informasjon med gode bilder fra serveringsstedet er på plass, gode, enkle oppskrifter på tradisjonell og god mat får vi, blant mye mer.

 

 

 

I tillegg er det enkle tastetrykk videre inn i sider med råvareopplysninger som inneholder informasjon om alt fra lagringstips til næringsinnhold. Kolonihagens forklaring på hjemmesiden om "Hvorfor økologisk" er også lettfattelig og overbevisende for de som måtte lure på hvorfor flere og flere går over til et økologisk levesett.

En bærekraftig idé

Kolonihagen har etablere seg som en av de tyngste og mest profesjonelle aktørene i Norge når det gjelder økologi og mat. Det som begynte som en idealistisk og entusiastisk idé hjemme på kjøkkenet hos familien Engdahl i 2004, er i ferd med å bli en stor og bærekraftig forretning - på alle måter.

 

Bilder: I nettbutikken kan du kjøpe alt fra hudkremer og barnemat til syltetøy, mel og vaniljestenger. Produktene er fra både velkjente og mindre kjente leverandører av økologiske varer.

Kolonihagens kafe på Frogner i Oslo er blitt et populært spisested både for lunsj og middag. Foto Kolonihagen

 

Her finner dere Kolonihagens sider

 

Annonsører

Samarbeidspartnere