Nordens største Økologi-kongress!

06.11.2013
Danskene arrangerer Økologi-kongress for åttende gang, 27.-28.november 2013. Vær rask om du vil dit!

Danmark er vårt forbilde. De har den gule ledertrøya på i kappløpet om å være best når det gjelder økologisk landbruk og forbruk. En av grunnene til dette er at de har lang tradisjon for å føre folk sammen gjennom hele verdikjeden, det gjør de blant annet gjennom den store Økologi-kongressen. Årets kongress vil foregå 27.-28.november på Vingsted hotel & konferencescenter.

Kongressen kort fortalt

Kongressen er en enestående mulighet til å møte folk fra den økologiske sektoren på tvers av faggrenser, og til å bli utfordret og inspirert, hevder arrangørene. Om kvelden er det mulig å utveksle synspunkter under en festlig og økologisk middag med underholdning og musikk. Det er også et eget opplegg for unge bønder og elever på landbruksskoler.

Ellers innholder kongressen kort fortalt dette:

  • Oplev spennende presentasjoner fra flere land - 100 presentasjoner i løpet av to dager

  • 36 spenndende møter – hvor der blant annet er fokus på klima, energiproduksjon, produksjon av sunne matvarer og det multifunksjonelle landbruket

  • Prøv forskjellige møtetyper: Tradisjonelle møter med foredrag, masterclasser og workshops

  • Mulighet til selv å debattere og prege utviklingen i økologisk produksjon

  • Se produkter og tjenester i en utstilling

  • Landbrugsavisen og Økologisk Jordbrug er mediepartnere med ekstra fokus på kongressen og de temaer som drøftes.

  • Flere overnattingsmuligheter - fra billig 9-sengs rom til enkeltrom på senteret eller hoteller i nærheten.

Økologi-Kongress 2013 henvender seg til bønder, konsulenter, forskere, kjøkkenledere, organisasjoner, myndigheter og ansatte i virksomheter som jobber med økologiske produkter. Les mer om gruppeturer til kongressen.

Arrangører

Det er vår søsterorganisasjon Økologisk Landsforening, Videncentret for Landbrug,og Landbrug og Fødevarer som er arrangører. De tre gjennomfører kongressen i tett samarbeid med ICROFS og Foreningen for Biodynamisk Jordbrug.

Les mer på økologi-kongres.dk om program, påmelding, overnatting m.m., men vær rask, mange av overnattingsmulighetene er allerede utsolgt!

Annonsører

Samarbeidspartnere