Norsk hotell med 60 % økologisk mat

21.10.2009
Lisbeth Pettersen & Co har lagt opp til en miljøprofil på hotellet Zen Resort & Spa i Rømskog 1,5 timer fra Oslo. Her serveres 60 prosent økologisk mat, og bortsett fra noe fisk og hvitt kjøtt på ukedagene, er det vegetarkost i alle former som serveres.

1 års jubileum 

Unike Zen Resort & Spa feirer i disse dager ettårsjubileum, forteller Horecanytt. Gründer, deleier og daglig leder Lisbeth Pettersen forteller at hotellet er i ferd med å få innpass i markedet, og at gjester har fått øynene opp for det helt spesielle hotellet midt inne i skogen.

 

Hotellet ligger ved vannkanten.  Hotellets bilde.

 

Hotellets egenpresentasjon

 

Zen Resort & Spa, representerer sin egen unike kategori. Vi har lånt det beste

fra forskjellige kulturer: Japanske bad med varme kilder du kan synke ned i

både inne og utendørs. Tyrkisk dampbad, nordisk sauna, kaldkulp, og mykt

saltvannsbasseng. Spaet tilbyr både klassisk- og ayurvedisk massasje,

varme omslag, ansikts- og fotpleie.

 

 

Dette er ikke spisesalen. Hotellets bilde.

 

Hele dagen foregår det aktiviteter for kropp, sinn og sanser.

Det er bare å velge; meditasjon, yoga, qigong, vanngymnastikk, trim,

kanopadling og skogsturer. Her ute er det så stille at du kan høre en barnål

falle.

 

Zen Resort & Spa er et miljøhotell, med bygg- og driftsløsninger 

som tar hensyn til energibruken, samt inne og utemiljøet. Vi er blitt valgt

som forbildeprosjekt av Enova.

 

 

Vi fant informasjon i Horecanytt

 

og på hotellets hjemmeside

 

Annonsører

Samarbeidspartnere