Ny Øko-Sprett fra Tine

03.02.2012
Tine har lovet flere nye økologiske produkter i 2012. Nå slipper de yoghurt naturell i miniserien som fra før har to økologiske varianter, bringebær og banan.
– Dette er svært positivt, sier ernæringsfysiolog Kari Tande Hansen i Oikos – Økologisk Norge. Det er alt for få sunne yoghurter på markedet, særlig for barn. Med en naturell variant unngår man unødvendig mye tilsatt sukker, og foreldre kan blande inn de frukter og smaker de selv vil. En av innvendingene som har vært reist mot tidligere Sprett-produkter er at sukkerinnholdet er noe høyt, men miniserien har hatt et lavere sukkerinnhold enn de andre produktene i serien.


Tine kommer med ny økologisk yoghurt i Sprett-serien og får honnør for det fra ernæingsfysiologen Kari Tande Hansen i Oikos - Økologisk Norge.

 

Slik beskriver Tine sitt nye produkt:

 

Yoghurt Mini Økologisk Naturell - Nyhet

 

Sprett er en ny serie mat- og drikkeprodukter til barn basert på helt naturlige råvarer. Alle Sprett-produktene er helt uten konserveringsmidler og er en naturlig kilde til viktige næringsstoffer for barn i vekst. Sprett Yoghurt Naturell har ikke tilsatt sukker, er uten frukt og bær og den har en mild, rundt og god smak.
Sprett Yoghurt Mini Naturell har litt tykkere konsistens, er ikke tilsatt sukker og har litt mildere smak enn Sprett Yoghurt. Med naturell yoghurt kan du sammen med barna blande i favorittingrediensene, eller den kan spises som den er. Yoghurten er økologisk og er utviklet spesielt med tanke på de minste barna (fra ett år). Med tykk konsistens er det lettere å «klare selv» uten å søle, og med et mindre beger er det fortsatt plass i magen til annen mat.

 

Her finner du mer om nye Tine produkter

 

Annonsører

Samarbeidspartnere