Nytt høstslipp fra Norgården

25.08.2009
I september vil flere nye sorter økologisk pålegg komme på markedet, blant annet økologisk leverpostei. - Utvalget av økologisk kjøttpålegg har vært svært begrenset, så dette er kjærkomne tilskudd til den økologiske menyen, sier markedssjef i Oikos, Kersti Mathiassen.

Blant høstens nyheter fra Økologisk Norgården, finner man noe det er stor mangel på, nemlig økologisk pålegg. I september lanserer Norgården økologisk spekeskinke, røkt hamburgerrygg og leverpostei. Og leverposteiskiven kan toppes med økologisk bacon, også den fra Norgården. Dermed utvides en produktgruppe, som hittil kun har bestått av Norgårdens økologiske fårepølse, betraktelig.

 

Norgården Hamburgerrygg- Spesielt når det gjelder økologisk kjøttpålegg, har utvalget vært svært begrenset, så dette er kjærkomne tilskudd til den økologiske menyen, sier markedssjef i Oikos, Kersti Mathiassen.

 

På middagssiden lanserer Norgården økologiske kjøttkaker, strimlet svinekjøtt, samt sesongens ferske lammestek og fårikålkjøtt. Mot jul kan man vente seg en ny økologisk julepølse.

 

 

Økologisk Norgården, som ble lansert som varemerke i februar i år, kompletterer med denne lanseringen sitt varespekter med økologisk svin. Fra før består Norgårdens sortiment av et tjuetalls produkter av økologisk storfe, sau/lam, fjørfe og egg.

 

Annonsører

Samarbeidspartnere