Oikos har kåret vinneren av årets julemåltid!

23.12.2011
Etter hundrevis av stemmer er Oikos – Økologisk Norges julekonkurranse endelig avsluttet. Vi gratulerer Ragnhild som vinnere av vår julekonkurranse!


I konkurransen har vi invitert Norges befolkning med på å stemme fram den økologiske og Fairtrade julemenyen de liker best. Etter avgitte stemmer er Norges nye julemåltid kremet kantarellsuppe suppe etter oppskrift fra Berit Nordstrand til forrett, kalkun fra Homlagarden til hovedrett, og sjokoladefondant etter oppskrift fra Kolonihagen til dessert. Vinneren vil nå få dette måltidet tilberedet hjemme hos seg av en profesjonell kokk.

- Vi ønsker å vise at det finnes miljøriktige alternativer til julematen, sier markedssjef i Oikos, Kristina Alnes. Derfor har vi samlet oppskrifter fra de beste matbloggere, restauranter og leverandørene av økologi, forsetter Alnes.

Sjokkoladefondanten fra Kolonihagen var den mest populære desserten. Foto: Kolonihagen

Oikos har tidligere denne uken delt ut økologisk smør fra Rørosmeieriet i ekstrapremie, som botemiddel mot smørkrisa. Vi kan alt nå varsle flere konkurranser i tiden som kommer. Følg med på våre nettsider og facebook-sider!

Annonsører

Samarbeidspartnere