Oikos og Øyafestivalen inviterer til miniseminar 22.juni

16.06.2010
Oikos - Økologisk Norge og Øyafestivalen ønsker å samle sentrale cateringaktører, leverandører, nøkkelpersoner og aktuelle myndigheter i forbindelse med økologisk servering under Øyafestivalen 2010. -Vi ønsker med dette møtet å fokusere på relevante erfaringer, forestående utfordringer og potensielle muligheter ved økologisk festivalservering/storhusholdning, sier prosjektleder i Oikos Idun Leinaas.

Økologisk servering under Øya 2010 - utfordringer og muligheter


Oikos - Økologisk Norge og Øyafestivalen ønsker å samle sentrale cateringaktører, leverandører, nøkkelpersoner og aktuelle myndigheter i forbindelse med økologisk servering under Øyafestivalen 2010. -Vi ønsker med dette møtet å fokusere på relevante erfaringer, forestående utfordringer og potensielle muligheter ved økologisk festivalservering/storhusholdning, sier prosjektleder i Oikos, Idun Leinaas. På seminaret vil man få smake på en del av årets Øya-meny, ved Kolonihagen. Miniseminaret vil også være en god anledning til å knytte kontakter og forbedre logistikk blant de forskjellige aktørene involvert i Øyafestivalen.

Tema til diskusjon:

- Presentasjonsrunde: Hvem er til stede, hvilken rolle har man i forbindelse med Øyafestivalen?

- Økologisk servering i daglig drift: Hvem har dette? Hva skal til for å satse økologisk?

- Flaskehalser ved storhusholdning: Utfordringer i forbindelse med forpakning, logistikk, pris etc.

- Øko-politikk: Hva vil myndighetene/landbruksforvaltningen med økologisk landbruk og forbruk?

- Produktutvikling: Erfaringer fra Danmark og Sverige i forbindelse med festival/storhusholdning og økologisk servering.

- Smakstesting: Presentasjon av Kolonihagen og smakstesting av serveringen under Øyafestivalen ved Kolonihagen.


Sted:
Kolonihagen Frogner, bakgården i Frognerveien 33, Oslo

Tid:
Tirsdag 22. juni, kl 11 - 14

Påmelding:
Det er gratis å delta, men bindende påmelding på grunn av matservering. Påmelding innen onsdag 16. juni til Idun Leinaas, idun@oikos.no, tlf.: 917 32 877Vet du om andre som bør delta på dette seminaret, send informasjonen videre!

 

 

 

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere