Oikos - Økologisk Norge flytter kontoret til Skøyen

14.08.2011
Mandag til onsdag gjennomfører Oikos kontorflytting fra Grensen 9b til Engebretsvei 3 på Skøyen. Bygges kalles Hofffsborg og Oikos vil gjøre det til Økoborg! Flyttingen kan medføre noen problemer med å få kontakt med Oikos på vanlig kontortelefon så bruk mobilnumrene du finner under. E-posten fungerer som før. Vi holder deg informert her på Oikos-siden, nytt telefonnummer blir lagt ut straks dette er klart. Det nye kontoret ligger nær trikk nr. 13 og jernbanestasjonen på Skøyen.
Vår nye postadresse er: Engebretsvei 3, 0275 Oslo og dette er også vår nye besøksadresse.

Flere grunner for flyttingen

-Vi ser fram til å komme i gang i nye og bedre kontorlokaler, sier Reidar Andestad i Oikos - Økologisk Norge. Det er flere grunner til at vi flytter. Vi trengte bedre plass etter at Ren Mat nå også er i felleslokalene og vi måtte uansett snart finne nye kontorlokaler siden avtalen går mot slutten. Kontorene var også mindre hyggelige å være i etter bombeskadene før i sommer. Det er fint å få gjennomført flyttingen så tidlig på høsten at vårt normale arbeid framover ikke blir preget av dette, legger han til. Fra onsdag regner han med at det nye kontoret er bortimot i normal drift.

 

Telefonnummer til Oikos-ansatte - bruk mobilnummrene.

 

Hvordan komme seg til Engebretsvei 3, Hoffsborg, på Skøyen?


LOKALTOG: Skøyen Stasjon ligger 4 minutters gange fra Hoffsborg. Alle lokaltog stopper her. www.nsb.no

FLYTOG OG FLYBUSS: Fra Skøyen Stasjon til Oslo Lufthavn Gardermoen. Tre ganger i timen (kvart over, fem over halv og fem på hel). www.flytoget.

TRIKK: Nærmeste holdeplass er Hoff. Du går dit på halvannet minutt. Trikk nr 13, Lilleaker - Grefsen, via Nasjonaltheatret, går hvert 10.minutt. www.ruter.no

BIL: Benytter du bil til kommer du enkelt til Hoffsborg både fra E18 og Ring 3. Parkeringsplasser ved uteparkering og i området.

BUSS: 20-bussen trafikkerer indre Oslo fra Skøyen til Galgeberg. Buss nr 24 trafikkerer mellom Oslo Vest og Oslo Nord og stopper i Hoffsveien. www.ruter.no

SYKKEL: Det er et anselig nettverk av sykkelstier i alle retninger til og fra Hoffsborg. Sykkelparkering i stativ utenfor bygget - og dusjmuligheter inne. Nærmeste bysykkelstativ er ved Skøyen Stasjon. www.oslobysykkel.no . (Bysykkel er en abonnementsordning som koster 80 kroner for et år, og gir deg mulighet til å låne sykkel i 3 timer av gangen. Stativene er åpne mellom 0600 og 2400.)

Annonsører

Samarbeidspartnere