OIKOS – ØKOLOGISK NORGE SØKER ØKOAMBASSADØRER!

27.01.2012
Ønsker du å bidra til å fremme økologisk mat (og landbruk) i samarbeid med Oikos? Oikos trenger engasjerte mennesker som kan være vårt ansikt utad. Siste frist for å søke er førstkommende søndag, 29.januar!

Som økoambassadør blir du Oikos' representant og får blant annet delta på festivaler, arrangement og butikkoppdrag. Oikos har i løpet av året informasjonsstands på en rekke spennende arrangement, for eksempel Snowboard-VM, Øyafestivalen og Matstreif.


Oikos vil kurse sine økoambassadører fredag 10. februar, og du får i løpet av dette kurset god opplæring i og kunnskap om økologisk mat og matproduksjon. Du får også sjansen til å bli bedre kjent med Oikos som organisasjon, og diskutere økologi med andre engasjerte.


Vi søker deg som er utadvendt, sosial og selvstendig. Du må gjerne ha kjennskap til og erfaring med økologisk mat/landbruk, men dette er ikke et krav. Videre må du gjerne ha meninger/ideer om hvordan vi bør kommunisere økologi i standsammenheng.


Oppdragene som økoambassadør er sjelden lønnet, men vi vil selvfølgelig dekke eventuell reise og opphold. Andre økologiske goder kan likevel forekomme!


Send en kortfattet søknad til kari@oikos.no / kristina@oikos.no, og fortell litt om deg selv og hvorfor du ønsker å bli økoambassadør.


Søknadsfrist er 29. januar.


Eventuelle spørsmål om utlysningen kan rettes til Kari Tande Hansen (tlf 24 12 41 10/ 906 30 909) eller Kristina Alnes (tlf 24 12 41 02/ 976 87 254)

Annonsører

Samarbeidspartnere