Oikos – Økologisk Norge søker prosjektmedarbeider

20.01.2012
Oikos – Økologisk Norge søker en prosjektmedarbeider i et vikariat, vedkommende skal bidra i gjennomføringen av prosjektet Arrangementsveiledning. Som prosjektmedarbeider, vil du ha spesielt ansvar for organisering og gjennomføring av standaktiviteter, utvikling av materiell til bruk på arrangement, oppfølging av arrangører og frivillige, kommunikasjon og kunnskapsformidling, og generell nettverksbygging. Er dette noe for deg?

Oikos' stand på Øyafestivalen 2011. Foto: Oikos


Arrangementveiledning - En opplevelsesrik sommer!Siden 2007 har Oikos drevet et arrangementprosjekt der hovedmålet er å øke tilgjengeligheten og profileringen av økologisk mat på festivaler og andre kulturarrangement. Siden 2010 har vi også fokusert på sunn økologisk mat på idrettsarrangement.


Som prosjektmedarbeider, får du sjansen til å påvirke og delta på en rekke spennende arrangement i løpet av sommersesongen.  Du får også muligheten til å tilegne deg ny og nyttig kunnskap om økologisk mat og landbruk, og bli bedre kjent med det økologiske miljøet i Norge.


Vi søker deg som er engasjert, utadvent og selvstendig, fleksibel og kreativ.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:-    Kjennskap og interesse for økologisk mat og landbruk
-    Forståelse og ideer rundt design, markedsføring og kommunikasjon
-    Fleksibilitet og stor arbeidskapasitet
-    Strukturert med gjennomføringsevne
-    Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
-    Du må gjerne ha kjennskap og erfaring fra arbeid med arrangement
-    Førerkort kl. B og gjerne disponere bil


Hove-stand 2011

Oikos' stand på Hovefestivalen 2011. Foto: Oikos


Stillingsomfang:


Vikariatet vil løpe fra 01.04.12 til ca. 01.10.12, med mulighet for forlengelse. Stillingsprosenten vil ligge mellom 60-100 %, lønn etter avtale.


Oikos - Økologisk Norge jobber for å fremme økologiske verdier og samfunnssyn. Primært vil dette si å fremme økologisk produksjon og omsetning gjennom praktisk og politisk arbeid. Organisasjonen har 10 ansatte med kontorer på Skøyen, Engebrets Vei 3. Vi gir ut magasinet Ren Mat, samt nyhetsbrev.


Mer informasjon om prosjektet og om Oikos finner du på våre nettsider, www.oikos.no.


For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt prosjektleder Kari Tande Hansen: kari@oikos.no, tlf 24 12 41 10 / 906 30 909.

Søknad inkludert CV sendes til kari@oikos.no innen 8. februar.


Det er ønskelig med oppstart i stillingen rundt 1. april.

 

Annonsører

Samarbeidspartnere