Oikos på Øya

10.08.2012
Øyafestivalen i Middelalderparken i Oslo er allerede godt i gang. Stemningen er det ingenting å si på, og sammen utgjør sol, musikk og økologisk mat en uslåelig kombinasjon.

 

 
 
 

 

 

 

10 år med økomat 

I 10 år har Oikos og Øyafestivalen samarbeidet om økologisk mat på festivalen, og hvert år serveres flere tonn økologisk mat til Øya-publikumet. Festivalen tilbyr noe for en hver smak, og man kan blant annet velge mellom nachos, gumbo, hamburger, bakt potet og fish and chips for å nevne noen av alternativene. Utsalgsstedene tilbyr også vegetariske retter. Den som er glad i fisk bør prøve ut fiskerestauranten, de serverer nemlig en fantastisk fish and chips! Økologiske poteter fra Virgenes gård har blitt kuttet opp for hånd og friteres i olje fra Helios. Snakk om mat lagd med kjærlighet!

 

P1000730

 

Oikos på stand 

Oikos – Økologisk Norge har selvfølgelig stand, og tilbyr publikum deilige økologiske smaksprøver. Fredag og lørdag kan de som ønsker å bli medlem i Oikos, være med i trekningen av en 3-retters middag på Kolonihagen Frogner. Vi håper så mange som mulig besøker oss på stand.

 

P1000747

Annonsører

Samarbeidspartnere