Oikos søker demopersonell

07.01.2009
Markedsavdelingen i Oikos jobber bl.a. med å arrangere demo med økologisk mat i butikk. Det blir stadig større etterspørsel etter dette da flere av de store dagligvarekjedene er interesserte i demoer i deres butikker.

Over flere år har Oikos jobbet med å spre informasjon om økologisk landbruk og å la kunder og butikkansatte smake økologisk mat gjennom demo i butikk. De siste årene har vi hatt et stort prosjekt i Coop. Vi har i tillegg hatt demoer i Meny, Ultra, Centra, Jacobs og ICA. Formålet med prosjektet er å øke kunnskapen og bevisstheten hos forbrukere og butikkansatte når det gjelder økologisk mat.

Vi har en trofast gruppe demofolk som gjør en flott jobb, men vi trenger flere som kan ta oppdrag for oss. Har du stor interesse for økologisk produksjon og mat, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Som demo-arbeider skal man formidle det økologiske budskapet og la folk få smaken på økologisk mat. Du må være positiv og imøtekommende, interessert i økologisk landbruk og mat, og du må like å snakke med mennesker. Det er også en fordel at du kan noe matlaging og har noen kunnskaper om salg. Det er selvsagt en stor fordel hvis du har erfaring fra økologisk gård/produksjon selv.

Demo-arbeidet honoreres med en dagsats på kr. 1500,- i tillegg dekkes transport.

Vi holder kurs i økologi, markedsføring og kommunikasjon i butikk, matlaging, hygiene og ernæring. Kurset er obligatorisk hvis man skal jobbe med demoer og ikke har hatt oppdrag for oss før.


Hvis du tror dette er noe for deg kontakt:

Kersti Mathiassen (markedssjef)
Tlf: 23 10 96 43
Mail: kersti@oikos.no  

Eller

Kristin Seip Stubbe
Tlf. 23 10 96 48
Mail: kristin@oikos.no  

Les mer om Økologisk demo i butikk her:
http://www.oikos.no/newsread/news.asp?n=5453&wce  

 

 

--

Bildet er fra Nortura . Kalkunfest

Annonsører

Samarbeidspartnere