Oikos-stand på Månefestivalen

01.08.2011
I helgen gikk Månefestivalen i Fredrikstad av stabelen, og her deltok Oikos - Økologisk Norge med stand sammen med Månefestivalen. I tillegg til generelt informasjonsarbeid, var hovedfokuset på standen økologisk smoothiesykling.

Oikos- frivillig Arne Andreas Basch Opheim og prosjektleder Marte von Krogh nyter solen under Månefestivalen. Foto: Fredrikstad Blad

 

Månefestivalen har en god miljøprofil på sitt arrangement, og derfor har de også et ønske om å sette fokus på økologisk mat. Mataktøren Funky Fresh Food stod for servering av en økologisk pastarett og økologiske brownies. I tillegg stod det vegetariske hamburgere og pølser på menyen. Imidlertid hadde Oikos sett at det ble servert mer økologisk mat på festivalen. - Oikos opplevde mange positive tilbakemeldinger på vår øko-stand, og vi satser på at Månefestivalen setter enda større fokus på økologi neste år, sier prosjektleder i Oikos, Marte von Krogh.

 

Oikos' populære smoothiesykkel!

 

Oikos - Økologisk Norge sin stand ble godt besøkt i helgen, og mange ville sykle sin egen smoothie med blant annet økologiske bringebær. - Smoothiesykling har blitt en veldig populær aktivitet, både for barn og voksne, sier prosjektleder i Oikos, Marte von Krogh. Oikos arrangerer smoothiesykling på mange festivaler i sommer, og i tillegg lånes sykkelen ut til andre arrangementer landet rundt. Kriteriet er at det benyttes økologiske ingredienser i smoothien.  

 

Annonsører

Samarbeidspartnere