Oikos styrker økonomi- og organisasjonsarbeidet

15.09.2011
Torstein Steffensen Tjelle har begynt som økonomi- og organisasjonskonsulent på Oikos-kontoret. -Stillingen var utlyst i sommer og etter flere intervjuer og vurderinger er nå stillingen besatt og personen er raskt på plass, forteller daglig leder Reidar Andestad. Han gleder seg over at Oikos styrker både økonomi- og organisasjonsarbeidet. Torstein har også en markedsføringskompetanse som vi trenger mer av i Oikos og han har vist gjennom sin Bachleroppgave på BI at han er dyktig til å innhente informasjon fra og analysere det økologiske markedet.


Dette er stillingen som Yahel Blystad har hatt tidligere, men hun har vært ute i permisjon en stund og har avsluttet arbeidsforholdet hos Oikos. Torstein får en del andre oppgaver og mer ansvar. Han vil jobbe både for Oikos, Ren Mat og for prosjektlederne.

 

Torstein har Bachelor i Varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI i Bergen. Han skreiv der oppgaven: Økologiske produkter og yngre forbrukere. -En fin oppgave, som han fikk en A på, sier Reidar Andestad.

 

Torstein er 22 år og nyutdannet. Han har vært i militæret og jobbet noe med it-oppgaver der. Han har vært ekstrahjelp i flere år ved Skippys Fastfood i Molde.  I første fase vektlegger vi at han skal jobbe primært med regnskapsoppgaver og økonomisystemet Paperless. Han blir med til Steinkjer på tillitssamling i oktober. Etter hvert vil han jobbe mer med organisasjonsutvikling og blant annet nyhetsbrev til region og lokallag.


Torstein har telefon: 90 87 52 66 og e-post tstjelle@gmail.com Snart er han oppe og går på e-post torstein@oikos.no

 

Annonsører

Samarbeidspartnere