Oikos tar over www.renmat.no

21.01.2011
I mange år har rettigheten til domenet renmat.no tilhørt Jacob Lygren Døskeland og hans selskap Ren mat i Lindås kommune ved Bergen. Han har arbeidet med å fremme lokal mat på Vestlandet. Mange som har lett etter magasinet Ren Mat på nett har derfor kommet til Døskelands sin side, men han hadde der lagt inn lenke til Ren Mat siden på www.oikos.no/renmat Nå har Oikos - Økologisk Norge ved daglig leder Reidar Andestad og Jacob Lygren Døskeland forhandlet seg fram til en avtale som forandrer eierforholdene.

Fremme naturlig og ren mat 

Domenet renmat.no er overført Oikos - Økologisk Norge og Jacob Lygren Døskeland har som motytelse fått Oikos sitt domene renmat.net og et avtalt beløp.  Begge parter er opptatt av at det skal gis informasjon om naturlig og ren mat og fremme lokal næringsutvikling rundt dette.

Oikos vurderer større satsing på nett 

-Vi er glad for at vi at vi nå har domenet renmat.no siden vi også har papirmagasinet Ren Mat.  Så langt har Ren Mat valgt å legge lite av sine artikler ut på web. Vi er nå inne i en strategiprosess der styret og redaksjonsrådet for Ren Mat vil drøfte hvordan bladet skal være framover.  Videre drøfter vi hvordan Ren Mat og Oikos skal arbeide videre med informasjon over nett. Ut fra dette er det nyttig for oss å kunne bruke domenet renmat.no.  Går du inn på http://www.renmat.no/ vil du foreløpig bli sendt videre til Oikos-siden.

 

Domener tilhørende Oikos

Ny redaktør av Ren Mat er på plass fra 1.februar.  

Oikos sitter blant annet med følgende domener:

http://www.okologisknorge.no/

http://www.økologisknorge.no/

http://www.okoprodusent.no/

http://www.okoprodusent.no/

http://www.okofunn.no/

http://www.okofunn.no/

http://www.renmat.no/

www.oikos.no

 

Annonsører

Samarbeidspartnere