ØKOKALENDEREN 2017 ER HER

07.11.2016
For første gang lanserer Oikos – Økologisk Norge ØKOKALENDEREN. Dette er kalenderen for deg som er glad i økologisk jordbruk og gjerne omgir deg med vakre stemninger fra livet på økologiske gårder. Kalenderen er blitt en estetisk nytelse med utsøkte bilder og underfundige småtekster. Og naturligvis er dette årets julegavetips til venner, familie og ansatte.

– Vi har lenge ønsket å tilby en kalender som kan bli en følgesvenn gjennom året for alle som er opptatt av økologisk mat og jordbruk, sier Regine Andersen, daglig leder i Oikos – Økologisk Norge. – Jordbruket følger årets rytmer, og hva er vel mer naturlig enn å reflektere dette i en kalender som kan følge oss gjennom årstidene, spør hun. – Med denne kalenderen har vi ønsket å fange stemningene gjennom året i bilder, ord og farger, slik at flere kan få ta del i dem. Vi gleder oss stort over resultatet, sier Regine Andersen.

Flotte bilder og underfundige småtekster

April Kalender 2017 72

Bildene for 2017 er tatt av Finn Dale Iversen, økobonde på Bergsmyrene gård og flittig fotograf, og Emma Gerritsen, redaksjonsmedarbeider i Ren Mat. En egen kalenderkomité har gjennomgått mange flotte fotografier og gjort årets utvalg. Bildene viser dyr, planter, landskap og liv i stort og smått gjennom stemningsfulle vinklinger.

Bildene er rammet inn i gode farger og med småtekster som underbygger stemningen og gir ‘food for thoughts’.

En egen side i kalenderen er viet Ren Mat. Her finner du noen av de lekreste oppskriftene fra inspirasjonsmagasinet – for fire årstider. Kalenderen har A4-format: 29 cm høyde og 21 cm bredde.

Et pilotprosjekt

– Overskuddet av salget vil gå til arbeidet i Oikos – Økologisk Norge, sier Regine Andersen. – Aldri før har vi hatt så mange muligheter til å få fart på økologisk forbruk og landbruk her i landet. Samtidig har vi begrensede muligheter på grunn av en stram økonomi, påpeker hun. – Med dette pilotprosjektet vil vi søke å styrke arbeidet vårt med inntektene fra kalenderoverskuddet. Det blir vinn-vinn for alle med denne vakre kalenderen, sier Regine Andersen.

Vi inviterer til et år i det økologiske jordbrukets tegn – med omsorg for naturen og livet!

BESTILL NÅ!

Priser

  • Kr. 160 for medlemmer av Oikos – Økologisk Norge
  • Kr. 190 for ikke-medlemmer
  • Bestilling av 10 eller flere kalendere gir 20 prosent rabatt.

Porto kommer i tillegg.


Bestilling:

Send e-post til info@oikos.no og oppgi antall kalendere du vil bestille, navn, adresse og om du er medlem av Oikos – Økologisk Norge. Om du henter kalenderen på Oikos-kontoret i åpningstiden, slipper du porto.

Annonsører

Samarbeidspartnere