Økologisk bransjetreff i Malmö

21.10.2013
I går gikk for første gang messen Nordic Organic Food Fair av stabelen. Messen byr på økologiske mat- og drikkevarer fra mer enn hundre ulike regionale og internasjonale leverandører. Arrangementet er tiltenkt alle som selger eller tilbyr økologisk mat.

Messen går over to dager i Malmö med besøkende fra over 70 ulike land. Utstillerne inkluderer i tillegg til mat- og drikkevarer, økologisk hudpleie- og velværeprodukter. – Nordic Organic Food vil fungere som en viktig plattform for bransjen, der de kan møte hverandre, dele idéer og fremme økologiske produkter for resten av verden, sier Johan Cejie i KRAV.

Støttes av internasjonale økoorganisasjoner

Nordic Organic Food Fair er basert på et helhetlig økologisk og bærekraftig engasjement. Arrangementet støttes av flere av de største økologiske organisasjonene, som KRAV, KIWA, Demeter, Natrue, EcoCert og Soil Association. Organisasjonene har hver sine paviljonger med utstillere, i tillegg til at flere av dem tilbyr foredrag og annen økologisk informasjon til de besøkende. I tillegg huser messen kjente kokker som kokkelerer med økologiske ingredienser fra messen.

To messer på to dager

Parallelt med Nordic Organic Food Fair-messen arrangeres Natural Products Scandinavia, en messe med fokus på naturlig, vegetarisk, vegansk, etisk og Fairtrade mat og livsstil. Dette prisbelønte arrangementet har mer enn 300 utstillere. Se mer info her.

Malmö - en bevisst by

Det er ikke uten grunn at arrangementet er lagt til Malmö – hvert år bruker Malmö by over 10 millioner EURO på økologisk mat! I tillegg er byen sertifisert som den første Fairtrade-byen i Sverige.

Mer info om Nordic Organic Food Fair finner du her.

Listen over alle utstillerne finner du her.

Annonsører

Samarbeidspartnere