Økologisk julekasse og økologisk frukt

07.12.2011
Stor eller liten julekasse med økologiske varer kan du få levert rett hjem til døra i Oslo-området. I den store esken fra Kolonihagen finner du økologisk røkt laks, spekeskinke, rømme fra Rørosmeieriet, ost fra Hemsegarden Ysteri, kaffe og pepperkaker, sjokolader og nøttemiks.– Fint og spennende tilbud sier markedssjef Kristina Alnes i Oikos - Økologisk Norge.

Om en benytter seg av Kolonihagens tilbud eller ikke, så er det en meget god jule- og nyttårsgaveidè å lage slike spennende kasser med økologisk mat, sier Kristna Alnes.  Foto: Oikos

 

Marekdssjef Kristina Alnesi Oikos - Økologisk Norge anbefaler folk å lage en kasse med julemat og gi det som gave til venner og familie i år.  Foto: Nadin Martinuzzi

 

Økologisk frukt til jul

Vi har i det siste funnet svært gode og søte økologiske mandariner hos Mega. Smakfulle økobananer og epler finnes i flere butikker og appelsiner finner du i større butikker, sier Kristina Alnes. Du kan finne en god del økologisk frukt til jul og nyttår om du leter. Om du vil ha mye økologisk er det et godt råd å handle inn i god tid hos de butikkene som har et bredt utvalg eller hos butikker som har et heløkologisk varetilbud som for eksempel Økologisk Dagligvarer i Stavanger, Reindyrka i Bergen og Etikken i Trondheim.

 

Sjekk de beste og aktuelle salgssteder i Ren Mats og Oikos sin Økoguide her og selskaper som leverer økologisk rett hjem til deg.

 

Annonsører

Samarbeidspartnere