Økologisk vin fra Romsdal

16.04.2009
Den økologiske vingården Tuen på Åndalsnes er kåret til årets reiselivsbedrift i Romsdal. Gården tilbyr besøkende blant annet vinkurs med egenprodusert økologsk vin fra Åndalsnes. Her lager familien Setnes 1000 liter vin i året! Vi gratulerer med prisen!

 
Bildet: Vin med smak av natur. Boken er skrevet av prisvinner Johan Setnes og den er utgitt på Cappelen. 1.opplag på 4000 er utsolgt, men fortvil ikke, nytt opplag blir trykket.
Bildet:  Trollveggen på Åndalsnes

Vingården Tuen er Årets reiselivsbedrift 2008

 

Prisen ble overrakt under årsmøtet til Åndalsnes & Romsdal Reiselivslag 15. april.

Vinneren gikk av med prisen i sterk konkurranse med mange andre reiselivsbedrifter i Rauma - leverandører av ulike opplevelser, varierte aktiviteter, gode matopplevelser, kulturarrangement  og gode overnattingsbedrifter.

 
Jojan Setnes t.v. overrekkes prisen for Årets reisleivsbedrift av Svein Kroken. Johan Setnes

Prisvinneren har i løpet av de siste 30 år bygd opp en imponerende opplevelsesbedrift - og er i dag verdens nordligste vingård!

 

Det arrangeres i dag Vinkurs i de 14 kjellerne som tilhører vingården, og prisvinneren opptrer også for større arrangement rundt om i landet.

 

All produksjon av vin er økologisk, og råvarene er gjerne hentet fra naturen i Romsdalen, under Trollstigen, Trollveggen, Romsdalshorn og Vengetindene.

 

For mer info om Vingården Tuen, se: http://www.tuenvin.no/?side=info

Informasjonen her er hentet fra Rauma kommune sin hjemmeside.

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere