Økologisk yoghurt og tofu slippes i mai

23.05.2012
Økologisk yoghurt og fersk tofu naturell er nye økoprodukter som slippes i mai. Begge produktene er ikke basert på melk og kommer under merket alpro soya. – Flott at det kommer økologisk yoghurt i 4-pakning og fersk tofu naturell, sier Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge, dette vil mange forbrukere sette pris på.

Tidligere landsslagskaptein i håndball, Susanne Goksør Bjerkrheim, fronter kampanjen for nye økologiske produkter i alpro-serien fra Alma.  Foto: Alma

 

Alpro er markedsledende i Norge innen melkefrie produkter og har fra før flere økologiske produkter i sitt sortiment. Nå oppfordrer Oikos forbrukerne til å etterspørre disse økologiske variantene i sin butikk, mange butikker har alpo-produkter, nå bør de ta inn de økologiske varene.

 

Alpro soyayoghurt med fiber kommer i firepakninger der hver er på 125 gram. I presentasjonen fra Alma står det at de inneholder mye fiber og proteiner og lite sukker og mettet fett. Alpro fersk tofu naturell kommer i pakning på 250 gram og presenteres som et næringsrikt alternativ til kjøtt. Fra før finnes det naturell økologisk yoghurt i 500 g pakning og naturell økologisk soyadrikk i literpakning.

 

Annonsører

Samarbeidspartnere