Økologiske middagspakker rett på døra

07.11.2010
I mai ble abonnementstjenesten på mat Matenerklar.no lansert i Norge, med de første leveringene i Stor-Oslo. Tjenesten er basert på det svenske Middagsfrid-konseptet og hjelper barnefamilier med å lage sunn mat raskt ved å levere råvarer og oppskrifter til fem middager til fire personer en gang i uken. I Norge utvidet Matenerklar i august med nye områder i Bergen og i Lillestrøm, Skjetten, Strømmen. – Flott at dette tilbudet med vekt på økologisk mat nå bygges ut, sier Reidar Andestad, daglig leder i Oikos – Økologisk Norge.

Matenerklar.no utvider sitt middagstilbud med 3 dagers pakker i flere kommuner.  Gledelig sier Oikos - Økologisk Norge. Foto: matenerklar.no

 

Som Nordens ledende tilbyder av matleveranser hjem til private husholdninger introduserte Middagsfrid AB 3-dagersposen i august og når har vi gleden av å introdusere dette produktet også i Norge.  

 

- Hvor mye hjelp trenger du?


Kunder har etterspurt et enda mer fleksibelt produkt enn vår vanlige pakke beregnet for fem middager til fire porsjoner, sier daglig leder Hans Horndalsveen i Norge. Med 3-dagersposen får man hjelp til tre av middagene i travle uker, perfekt hvis man skal være bortreist noen av dagene. Det er fortsatt mulig å spise sunt og godt i travle hverdager, selv om man skal en langhelg på fjellet.
3-dagersposen kan også passe mindre familier og husholdninger, og kan også gi økt fleksibilitet for familier hvor antall personer varierer fra uke til uke. Våre kunder velger selv uke for uke om de ønsker hjelp tre eller fem av dagene, ved hjelp av enkelt grensesnitt på Min Side. 3-dagersposen inneholder tre av de fire middagene, (inkl. en dobbeltmiddag) som er i standardproduktet 5-dagersposen. Pakking og distribusjon skjer parallelt med samme kjølebil og sikrer effektivitet og ikke minst miljøvennlig distribusjon, i tråd med Matenerklar.no's filosofi.

 

I Sverige har produktet blitt en stor suksess i løpet av få måneder og det brukes både av nye kunder og av eksisterende kunder som ønsker større fleksibilitet.

For nærmere spørsmål, ta kontakt med daglig leder i Matenerklar.no, Hans Horndalsveen på mobil 907 25 865 eller mail hans.horndalsveen@matenerklar.no

 

Her finner du mer informasjon på hjemmesiden til http://www.matenerklar.no/

Annonsører

Samarbeidspartnere