Økomelk på kjempesalg!

24.03.2011
Coop vil i 14 dager framover selge sin økologiske ekstra lettmelk til kr 10 per liter til medlemmer, opplyste miljøsjef Knut Lutnæs i Coop på seminar hos Statens Landbruksforvaltning torsdag. - Dette gjør vi for å øke volumet av salget av denne økomelka og la flere forbrukere bli kjent med produktet. Coop selger nå sin økomelk fra Rørosmeieriet alle steder i landet utenom i nord-Norge .
– Markedsføringen og oppfølgingen som Coop gjør av sin økologiske melk er det viktigste som har skjedd innen økologisk omsetning i Norge siste året, sier Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge, som gleder seg over en ny kampanje.

Coop på offensiven

Det var en meget offensiv representant for Coop som presenterte selskapets satsing innen det økologiske sortimentet. Coop har vært den dagligvarekjeden som har dradd mest i gang omsetningen på dette området i Norge, og nå er NorgesGruppen blitt mer offensiv med blant annet eget varemerke Go Eco. Coop kjører mange produkter i sin økologiske varegruppe Änglamark. Lutnæs viste til at flere nye produkter kommer ut på markedet nå, som soyamelk og store havregryn. Økologiske havregryn er en kjempesuksess i Danmark.

 

 

 

Coop har suksess med sin heløkologiske urteserie i butikk.  Foto:  Oikos.

 

Coop la tidligere om alle urteplanter til å være økologiske og dette har blitt godt mottatt av forbrukerne, fortalte Knut Lutnæs.  Bak tallene på økt omsetning av økologiske grønnsaker ligger denne innsatsen som Coop har gjort på dette området og som de nå viderefører.

 

Økokalkunene hjem til jul

Til jul lanserte Coop økologisk kalkun fra Homlagarden i Hardanger.  Det ble en suksess.  Varene ble solgt ut og Coop var fornøyd med den satsingen de gjorde her, forteller Knut Lutnæs.

Annonsører

Samarbeidspartnere