ØKOVEKA 2011 Trangt om plassene, meld deg på!

07.10.2011
Det kommer mange interessante foredragsholdere til økoveka i Nord-Trøndelag i slutten av oktober, én av dem er Vidar Rune Synnevåg.

Billedtekst: Vidar Rune Synnevåg, aktuell med boka "Framtidsfrø - spirer til en bedre verden", som lanseres på Litteraturhuset i Oslo 29. oktober.

 

Torsdag 27. oktober starter Økoveka i Trøndelag, åpen for alle med interesse for økologi. Blant de mange interessante foredragsholderne er dr. Anders Borgen som viser hvordan næringsinnholdet i kornet, vår mest spiste matvare, går nedover. Han ser det som et stort problem at dyrking og foredling av korn ikke styres av tanken om at mat er helse.

Etter ham filosoferer Vidar Rune Synnevåg og Arvid Wold rundt våre vanligste sykdommer, og om disse kan bremses med et økologisk kosthold og - levesett. De er aktuelle med boka "Framtidsfrø - spirer til en bedre verden" som slippes dagen etter, den 29. oktober på Litteraturhuset i Oslo. Programmet for dette arrangementet finner du på http://www.morgendagen.info/


Etter dem setter Maiken Pollestad Sele, seniorrådgiver i Oikos, søkelys på vår parfymerte hverdag, med et særlig kritisk blikk på kosmetikk og vaskemidler.

Du finner hele programmet og påmelding på www.oikos.no

Annonsører

Samarbeidspartnere