Oslo presenterer ØKOSLO

02.10.2013
Interessen for økologi vokser og gror blant byfolket i Oslo. En rekke organisasjoner, bedrifter og aktører har nå gått sammen om å arrangere en ukesfestival med fokus på økologi. Hold av tidsrommet 14. - 20. oktober: Smak, opplev og nyt ØKOSLO!

Matglede i fokus

Oikos - Økologisk Norge er i samarbeid med en rekke miljø- og landbruksorganisasjoner, kokker og restauranter, statlige og private aktører, med på å arrangere økouka ØKOSLO. Sammen samles vi om et felles mål; å styrke kunnskapsnivået knyttet til regionale råvarer og produkter, og ikke minst økologisk og biodynamisk mat og landbruk i sin helhet. Økouka handler om ren og skjær matglede: SMAK – OPPLEV – NYT!

Et spennende program for alle aldre og alle sanser

I løpet av èn uke, fra 14. til 20. oktober, vil ØKOSLO samle og koordinere aktiviteter fra en rekke ulike organisasjoner og aktører med økologisk og lokal norsk matkultur i fokus.

Her finner du kurs, seminar, debattmøter, økologisk Bondens marked, økologisk smaksverksted, Bygdefest på Kongsgården og mye mer. Ikke minst får du muligheten til å lære, oppleve og smake deg gjennom hva ØKOSLO,  økologisk og biodynamisk landbruk og matproduksjon har å tilby Oslo – og verden.

Hele programmet finner du her.

ØKOSLO en del av verden

- Økologi handler ikke bare om Oslo, men om hvordan vi forvalter våre naturressurser. Gjennom å ta økologisk bevisste valg påvirker vi vårt nærområde, men vi tar også vårt globale ansvar på alvor, sier kommunikasjonsansvarlig i ØKOSLO, Tord Alexander Viken.

- ØKOSLO er en uke, men mange av de personer, virksomheter og aktviteter som er involvert, har drevet på lenge før denne uken og fortsetter etter at uken er over. Vi håper at vår uke vil inspirere flere til å følge de gode eksemplene og forbildene, og vi satser selv på å følge opp vårt arbeide til neste år, avslutter Viken.

Følg med på Økoslo.no og facebook for oppdatert program!

okoslo-02

Annonsører

Samarbeidspartnere