Over 5000 medlemmer!

27.10.2015
I september rundet vi 5000 medlemmer og flere er det blitt siden da. Vi lovet under ØKOUKA at medlem nummer 5000 skulle få en smakfull overraskelse, den ble overrakt til en veldig glad, ung dame i dag.

Kaya Marie Holt (med gavekortet i hånda) ble den heldige vinneren av et gavekort på 550 kr som hun kan bruke på alle butikker og spisesteder på Mathallen Oslo.

En slik gave er et fint tilskudd for en bevisst student som er opptatt av økologisk mat. På Mathallen finner hun blant annet de heløkologiske butikkene Holisten og Via Italia, samt Bondens butikk, Gutta på Haugen og Vulkan fisk, som også har økologiske produkter.

Fire nye medlemmer til
Kaya Marie stod utenfor skolen og ventet da jeg kom for å overlevere gavekortet. Med seg hadde hun fire andre studenter som også gjerne ville bli medlemmer i Oikos – Økologisk Norge, hvilken hyggelig overraskelse! Som dere kan se på bildet, hadde de også en firbent venn som gleder seg til gavekortet skal innfris, nam!

Medlemsvekst
I løpet av september fikk vi 362 nye medlemmer, 270 av disse under ØKOUKA. Blant medlemmene våre er det enkeltpersoner, gårder og bedrifter med alt fra en til flere tusen ansatte. Det totale antallet personer som nyter godt av magasinet Ren Mat, vårt informasjonsarbeid og ulike arrangementer, er derfor betydelig - men vi har alltid plass til flere.

Har du lyst til å bli medlem også? Meld deg inn her
Har du lyst til å være med på noe spennende? ta en titt i vår kalender

Annonsører

Samarbeidspartnere