Porsangers beste økobutikk!

14.07.2010
Coop Mega Lakselv ble fredag 9. juli kåret til den beste økobutikken i Porsanger kommune. Kåringen fant sted under GLADLAKSelv dagene.

Dagligleder av Porsangers beste økobutikk, Linda Pedersen, får overrakt diplom. Foto: Finnmark Dagblad 

 

- Hensikten med denne kåringen er å vise økoforbrukere hvilken butikk i deres nærområde de bør velge, sier Kristina Alnes i Oikos - Økologisk Norge. Vi oppfordrer alle bevisste forbrukere i Porsanger til å legge neste handletur til Coop Mega Lakselv.

 

Dagligleder Linda Pedersen fikk overrakt blomster og diplom av Porsanger i utvikling under GLADLAKSelv dagene forrige helg.

 

Det var veldig overraskende at vi vant denne prisen, og vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Coop Mega som kjede har mange økologiske varer i sortimentet og vi prøver til enhver tid å ha godt utvalg av varene i butikken. I tillegg bestiller vi det kundene spør etter, vi prøver å få tak i varen uansett om det er i sortimentet eller ikke, sier daglig leder Linda Pedersen.

 

Dette er den tredje i rekken av kåringer: Stavangers beste økobutikk ble kåret 2. juni og Oslos beste økobutikker ble kåret 5. juni. - I løpet av sommeren vil 21 kommuner over hele landet få kåret sin beste økobutikk, sier Kristina Alnes i Oikos - Økologisk Norge.

 

Annonsører

Samarbeidspartnere