Potensial for mer økologisk frukt og bær

03.08.2012
En ny rapport om økologisk frukt og bær i Norge viser at det er potensiale for avlingsøkning innen økologisk frukt og bær.

 

 

 

 

 

 

NILF har undersøkt hvor mye norsk det finnes av økologisk frukt og bær. De har avdekket at det er stor variasjon i avling per dekar og mener det er mulig å øke volumet hos flere produsenter. Det skriver Nationen på sine nettsider.
 

Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF), ved Anna Birgitte Milford, har publisert en rapport om hvor mye økologisk frukt og bær som produseres i Norge og hvordan det omsettes. - Høye avlingstall for en del produsenter indikerer at det er potensiale for økt produksjon for andre produsenter, skriver Anna Birgitte Milford, som er forfatteren av rapporten, til Nationen.

 

Last ned hele rapporten Økologisk frukt og bær i Norge
Les hele saken i Nationen

Annonsører

Samarbeidspartnere