Ragna i Nationen

19.08.2016
Vår nyansatte kommunikasjonsleder Ragna Kronstad, er gjest i dagens utgave av Nationen. Hun har et brennende hjerte for økologi og norsk landbruk. Flere økologiske produkter er en merkesak, og hun står støtt forankret i vår medlemsmasse med ett bein i byen og ett på bygda.

Nationen har vært med vår nyansatte leder for kommunikasjon til Bygdø Kongsgård. Vi legger ut artikkelen her så de av våre lesere som ikke er innom Nationen, også får mulighet til å bli bedre kjent med denne fredagens helgegjest. Saken er skrevet på nynorsk eller landsmål som det en gang het, men vi gjør oppmerksom på at Ragna, med bakgrunn fra Oslo, til daglig taler bokmål.

Økologisk landbruk og matproduksjon har fått mye oppmerksomhet i media det siste året. Å følge opp dette har vært krevende, og behovet for en forsterkning på kommunikasjonssiden ble stadig tydeligere. Ragna Kronstad har bakgrunn fra blant annet Matmerk og Bondelaget og er nyutdannet økologisk agronom fra Sogn jord- og hagebruksskule Hun gleder seg til å ta tak i utfordringene, og vi gleder oss over å ha henne med på laget.

Les hele artikkelen her.

Annonsører

Samarbeidspartnere