Raske Retter med høstens store økolansering

04.09.2012
“Raske Retter” er en ny og enkel måte å lage middag på. – I to enkle trinn utnyttes våre fine kryddere og dine ferske råvarer på best mulig måte, slik gode kokker har gjort det til alle tider, forteller daglig leder Stefan Krogh. Nå er produktene ute i en rekke supermarkeder som Coop Mega, Meny og ICA Super.

– Kryddermiksene inneholder kun naturlige og økologiske ingredienser – fri for bl.a. smaksforsterkere, konserveringsmidler og fargestoffer. Sluttresultatet blir velsmakende og sunn hverdagsmiddag som du har laget helt fra bunnen på 15 minutter, legger han til.


Bred distribusjon fra første dag

– Stefan Krogh kommer fra dagligvarebransjen, og kjenner dette markedet godt. Sjelden har et nytt økologisk produkt fått så bred distribusjon fra starten av, sier markedssjef Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge. Endelig har vi fått et økologisk alternativ i hyllen med andre sauser og gryteretter, og vi håper at disse krydderblandingene blir noe mange tar med seg hjem og tester ut. Innenfor meksikanske produkter har det blitt solgt økologiske krydderblandinger i flere år, og der vet vi det er mange som velger den økologiske blandingen sammen med økologisk kjøtt. Nå håper han Raske Retter vil inspirere mange til å gjøre det samme på nye typer retter.

 

Bygd på erfaring fra andre land

Serien til Raske Retter tilbyr idag syv økologiske kryddermikser. Kryddermiksene selges i de fleste supermarkedbutikker i Norge, i bl.a. Coop Mega, Ica Super og Meny. Alle rettene er spesielt tilpasset nordmenns behov og vaner, basert på kylling, kjøttdeig eller fisk som hovedingredienser. Variasjonsmulighetene er mange. Både krydderblandinger med oppskrift og økologi er meget populært i andre europeiske land – nå står Norge for tur, skriver de på sin hjemmeside.


Produktene

Spaghetti Bolognese

Torsk Provence

Kylling Madras

Kylling Kashmir

Kylling Thai

Laks i kremet pasta

Tacogryte

 

 

Raske Røtter frifor 

 

Nettsiden til Raske Retter finner du her

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere