Registrer din økologiske produksjon!

25.07.2008
Oikos har nå laget en database hvor alle økologiske produsenter kan legge inn opplysninger om sin produksjon. Slik får storhusholdninger og andre forbrukere oversikt over hvor de kan skaffe økologiske produkter. I tillegg får økoprodusenten en ekstra salgskanal.

Oikos får jevnlig mange forespørsler om hvor man kan kjøpe økologiske produkter i Norge. For at man lettere skal kunne få tak i den nærmeste produsent, har Oikos lagd et system hvor produsenter kan registrere seg, og hvor forbrukere som festivaler, Bondens Marked, hoteller og andre storhusholdninger kan lete etter lokale produsenter via en database som ligger tilgjengelig på nettet.

Ny salgskanal
Databasen vil bidra til en høyere andel kortreist økologisk mat, og vil også være med på å gi produsenter en ekstra salgskanal.

Vi både håper og tror at så mange produsenter som mulig vil registrere seg!

Registrer deg som produsent!
Er du produsent og har ikke registrert deg, gå inn på Registrering under Produsentkartlegging i venstremenyen! Hvis du heller ønsker å registrere deg via papirskjema, så er det ikke noe problem, bare ta kontakt med oss.

Den foreløpige databasen er tilgjengelig under Produsentregisteret i venstremenyen, hvor du kan søke etter økologiske produkter hvor du selv bor.

Prosjektansvarlig er Hallstein Løberg, hallstein@oikos.no, mobil 454 24 835.

Annonsører

Samarbeidspartnere