Rema 1000 øker på billigere økovarer

17.08.2009
Rema 1000 opplyser at de mer en doblet salget av økologisk egg da de senket prisene. -Oikos gratulerer Rema 1000 med den økologiske omsetningsveksten, det er imponerende tall å komme med i 2009! Vi håper butikkjeden utvider vareutvalget innen økologisk frukt og grønt, sier daglig leder i Oikos, Reidar Andestad.

Bildet: Tor-Erik Aag, kategorisjef i Rema 1000 (Rema-bilde)

200% økovekst i Rema 1000

Etter å ha satt ned prisen ytterligere på økologiske egg i vår, har REMA 1000 virkelig fått fart i salget av økologiske egg. Salget har mer enn doblet seg i løpet av de siste månedene, noe som betyr mye for både produsentene og forbrukere som ønsker økologisk mat, skriver Rema 1000 i en presseinformasjon.  

 

Økologisk hønsehold skiller seg betydelig fra konvensjonell produksjon, spesielt i forhold til burproduksjon, både når det gjelder fôr, bygninger og stell. Det stilles strenge krav til fôring og stell av høner i økologisk produksjon, og den mest kjente regelen for økologisk produksjon er regelen om at Fjørfe skal holdes frittgående og ikke i bur. At Norges største kjede satser på breddetilbud og økologisk mat gir kvalitet til forbrukerne - og veksten har vært på formidable 200 % siste månedene.

 

 

 

-Vi er billigst

- Vi er jo billigst og kommer til å være det. Kunden er vår øverste sjef - og når flere kunder ønsker økologiske produkter, skal vi selvsagt tilby det. Det som har vært viktig for oss er også å vise produsentene at pris er et viktig virkemiddel for å øke salget. Det beviste vi nå, sier kategorisjef Tor Erik Aag . Han kan vise til en økning på hele 216 prosent de siste månedene, noe som er svært positivt for satsingen fremover.

 

Se hele saken hos Dagligvarehandelen

Annonsører

Samarbeidspartnere