Rema tror på økologisk lokalmat med smak

25.11.2011
-Vi har konkrete planer om å tilby kundene et bedre utvalg av økologiske produkter, sier innkjøpssjef Tor Erik Aag til avisa Dagligvarehandelen. Han blir intervjuet i forbindelse med at det er blitt kjent at Rema skal selge produkter fra Rørosmeieriet i Midt Norge, det er første gang disse produktene blir å finne så omfattende i en lavpriskjede. –Når det gjelder samarbeidet med Rørosmeieriet handler det om å tilby gode produkter fra en lokal leverandør, produkter som Rema også har etterspørsel etter i sine butikker i Midt-Norge, sier Tor Erik Aag.

Satser særlig på Tjukkmjølk med blåbær

Det er tre produkter som Rema 1000 vil tilby kunder i Midt-Norge og det er Rørs Smør, Røros Rømme og Tjukkmjølk med blåbær. - Rema likte Tjukkmjølka med blåbær så godt at de tror på den heller enn den naturelle. Andre konvensjonelle produkter bruker juice og farge, mens Økologisk Tjukkmjølk med blåbær er tilsatt ekte skogsblåbær. Dette er det produktet vi har størst tillit til sier daglig leder Trond Vilhelm Lund til Dagligvarehandelen.

 

- Smaken og ektheten til Rørosmeieriets produkter erfares og verdsettes av stadig flere og er en hovedgrunn til den fine veksten de har i omsetning, sier markedssjef Kristina Alnes i Oikos - Økologisk Norge.

Annonsører

Samarbeidspartnere