Ren Mat med global økostatus

04.04.2009
Hva er den globale status for økologisk landbruk og økologisk omsetning? Dette og en rekke andre saker kan du glede deg til å finner i vårnummeret av Ren Mat. Bladet er trykt og er underveis til Oikos medlemmer og Ren Mat's abonnenter.

Fra hagestoff til markedsanalyser

I dette nummeret gir markedssjef Kersti Mathiassen i Oikos en analysere av det usikre økomarkedet i disse krisetider.  Bladet gir fargerike tips om en rekke hagevekster som både dufter godt og som smaker godt, denne gangen med vekt på mange ulike sitronduftende planter.   Mye mer finner du i bladet som er Norges eneste fastutkommende økologisk magasin for forbrukere og produsenter.

 

Distribusjon av Ren Mat

Redaktør Marte Rostvåg Ulltveit-Moe sier at det kan variere flere dager mellom, når tid de ulike abonnentene får bladet, avhengig av postens distribusjon.

 

 

Redaksjon i Kristiansand

Siden rekaktør Marte Rostvåg Ulltveit-Moe har flyttet til Kristiansand for noen måneders siden drives det redaksjonelle arbeidet fra denne byen.  Administrativt er fortsatt kontaktadresse Oikos sine lokaler i Grensen 9b, 0159 Oslo.

 

 

Abonnere på Ren Mat

For å lese Ren Mat må du abonnere.  Kun noen smakebiter av bladet innhold legges ut på nettet.

Vil du abonnere på Ren Mat bestiller du det på Ren Mat sin side eller fra Oikos.  Medlemmer i Oikos får bladet noe billigere enn de som bare abonnerer. 

Du kan melde deg som medlem i Oikos ved å bruke skjemaet på vår hjemmeside eller sende en e-post til info@oikos.no.

 

 

Link til Ren Mat sidene på nett

http://www.oikos.no/newsread/news.asp?N=5127

Annonsører

Samarbeidspartnere