Ren Mat med ny nettside

21.06.2017
Inspirasjonsmagasinet Ren Mat, som er Oikos - Økologisk Norge sitt medlemsblad, lanserer nå sine nye nettsider og inviterer til en liten, uhøytidelig konkurranse. Lik og del!

Vårt medlemsblad, Magasinet Ren Mat, har nå fått splitter nye nettsider, med nytt og lekkert design, som selvsagt også er tilpasset alle mobile flater.
renmat.no finner du meningsytringer i form av Blogg, og du vil stadig finne nye inspirerende oppskrifter. Selvsagt vil du også finne massevis av inspirerende og opplysende reportasjer og intervjuer, samt god informasjon om råvarer og temaer som mat og helse.
Og du vil fortsatt ha tilgang til vår vel etablerte Økoguide.


Konkurranse

Etter en intens innspurt, med iherdig innsats fra redaksjonen, inviterte Ren Mat alle våre følgere til en uhøytidelig konkurranse på Facebook. Det gjelder å like, dele og vurdere.
- Vi er stolte av å presentere våre rykende ferske nettsider i dag, og feirer med en liten konkurranse for våre følgere, skriver redaksjonen.

Konkurransen er avgjort, men du kan fortsatt ta en titt på renmat.no og kommentere på Facebook. Redaksjonen vil gjerne vite hva du synes om de nye sidene på en skala fra 1-10, der 10 er best.
Le Creuset gryte blå renmat.no


Kort frist
Konkurransen varte kun til 22. juni, men også etterpå må du gjerne fortsette: Del siden med alle dine venner!
Redaksjonen vil trekke ut to vinnere som får tilsendt den klassiske, lekre støpejernsgryten fra Le Creuset.
- Vi benytter anledningen til å takke alle våre følgere og ønske dere en fin-fin sommer, avslutter redaksjonen i Ren Mat.


Blir du medlem i Oikos, får du også bladet i posten!

Annonsører

Samarbeidspartnere