Roy Haugen ny daglig leder i Debio

22.06.2011
Etter at Gjermund Stormoen sluttet i stillingen, ble Roy Haugen konstituert som daglig leder av styret i Debio. Nå har han takket ja til en åremålsstilling for de neste to årene, og blir dermed den som skal lede Debio videre.

Styret i Debio har tilsatt Roy Haugen som daglig leder etter Gjermund Stormoen.  Roy Haugen har også tidligere hatt denne funksjonen, han ble konstituert når Stormoen sluttet og har nå takket ja til å gå inn som daglig leder på åremål.  Foto: Debio

 

Oppretting av sertifseringsselskap er hovedoppgaven

- Det er flere grunner til at jeg har takket ja til stillingen. Først og fremst er Debio midt i en prosess hvor vi ser på muligheten for å opprette et nytt sertifiseringsselskap. Jeg har deltatt i utredningen og synes det er utfordrende å få være med videre i dette arbeidet, sier Roy Haugen i en presseinformasjon fra Debio.


Debio har, sammen med KSL Matmerk, nettopp oversendt en rapport til Landbruks- og matdepartementet med forslag om at Debio oppretter et nytt sertifiseringsselskap. Selskapet skal tilby sertifiseringer og revisjoner, inklusiv økologikontroller, til primærprodusenter og bedrifter.
- I samarbeid med styret og de ansatte vil vi arbeide for å stå sterkere rustet for framtida, sier Haugen.

 

Daglig leder for andre gang

Dette blir Haugens andre periode som daglig leder i Debio. Han ble ansatt som administrasjonsleder i 1998, og hadde stillingen som daglig leder i perioden 2002 - 2007. Etter den tid har han fortsatt vært ansatt i Debio, først som prosjektleder og deretter som assisterende leder.

 

Les hele denne saken hos Debio

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere