Sammen for en økologisk framtid

21.09.2014
Vi feirer Økouka med spesialtilbud på medlemskap, fordi vi veldig gjerne vil bli flere i Oikos - Økologisk Norge. Vil du være med oss?

Jo flere vi er, dess mer får vi til - logisk, ikke sant? Og så er det gøy og givende å være sammen om en viktig sak!

Vil du gjerne se mer økologisk mat tilgjengelig i butikkene i hele landet, og tenker at det er fint å støtte et mer miljøvennlig landbruk? Da er vi veldig glade om du vil bli medlem hos oss. Vi kaller økologiske bønder for Økohelter, de gjør en veldig viktig jobb som vi tenker at vi må vise at vi setter stor pris på.

Meld deg inn her.

Kreves det noe av meg?

Du velger selvsagt hvor aktiv du vil være, vi setter stor pris på alle medlemmer. Om du bare vil støtte saken og motta bladet, så gjør du det. Vil du være med i lokal- eller fylkeslag, være med oss på festivaler, eller har prosjektideer, så hører vi veldig gjerne fra deg.

Hva får jeg?

Benytt muligheten nå, så får du seks utgaver av det flotte magasinet Ren Mat i stedet for fire, og det til bare 250 kr for 1 1/4 år. Vanlig pris er 365 kr for 1 år. Når vi arrangerer noe, som seminarer, kurs, debatter osv, så er det vanligvis gratis for medlemmer, mens andre må betale.

Meld deg inn her mellom 21.-28.september.

Hjertelig velkommen som medlem!

Annonsører

Samarbeidspartnere