Seminar i salg og markedsføring for lokalmatprodusenter - fortsatt ledige plasser!

24.10.2011
Oikos - Økologisk Norge og Slow Food inviterar lokalmatprodusentar til seminar med minimesse om marknadsføring, salg og nettverksbygging. Innkjøparar, designarar, og andre relevante aktørar vil vera tilstades. Påmeldingsfrist er 24.oktober! Velkomen!

Bildet visar ein dessert laga av den syrlege ferskosten "Nyr" frå Grøndalen gård.

 

Noreg har mykje god mat av høg kvalitet. Våre småskala- og lokalmatprodusentar er hardtarbeidande, flinke og dedikerte menneske med høg kompetanse og god kunnskap om sine produkt. Vegen frå ferdig produkt til forbrukar er likevel ein utfordring for mange. Oikos - Økologisk Norge og Slow Food inviterar difor til seminaret "Hvordan lykkes som lokalmatprodusent?"

 

Du kan du melda deg på her! Hugs påmeldingsfristen 27.oktober! Last ned invitasjonen ved å trykke her.

 

Tid: 4.november 2011
Sted: Miljøhuset Grensen 9b, Oslo
Pris: kr 350* / kr 500

 

*Medlemmer i Slow Food/ Oikos - Økologisk Norge)

 

Program 4.november: "Hvordan lykkes som lokalmatprodusent"

09:30 - 10:00  Registering og kaffe
10:00 - 10:10  Velkommen v/Oikos-Økologisk Norge/Slow Food
10:10 - 10:40  Trenger et godt produkt god design? v/Uniform
10:40 - 11:10  Hvordan vinne fram i salgsforhandlinger? v/KSL Matmerk, Frode Kristensen


11:10 - 11:20  Pause med noe å bite i


11:20 - 11.35  Veien inn i Bondens marked, v/Bondens marked
11:35 - 12:15  Panel av innkjøpere - "Dette ser vi etter" v/ Kolonihagen, Norganic, Choice


12:15 - 13:15 Lunsj og minimesse med presentasjon av produkt


13:15 - 13:45 Slik blir ditt produkt lagt merke til i kjøpsøyeblikket v/HL display
13:45 - 14:15 Lønnsom dialog - bruk av internett og sosiale medier Origo v/ Bente Karlsnes
14.15 - 14:30 Økonomisk støtte for småskalaprodusenter v/Innovasjon Norge
14:30 - 14:45 Støtte til produktutvikling v/Nofima mat


14:45 - 15:00 Pause med noe å bite i


15:00 - 15:40 Fra lykkelige kyr til lykkelige kunder v/Grøndalen gård
15.40 - 16:20 Salgssuksess med lokalmat v/Tingvollosten
16:20 - 16:45 Hvordan kan vi gjøre hverandre gode? v/Ecocommerce, Marcelle Askew
16:45 - 17:00 Oppsummering og avslutning v/Oikos-Økologisk Norge/Slow Food


17:00 - Bondens marked inviterer til hyggelig middag for alle produsentdeltagerne!

 

Meir informasjon om middagen kjem fortløypande.

 

Velkomen!

 

Annonsører

Samarbeidspartnere